Μας ελάτε σε επαφή με
Jack Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : (86) 13884494576

WhatsApp : +(86)13884494576

Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd

Ποιοτικοί μόλυβδοι στους μολύβδους αγοράς και βελτίωσης στην πρόοδο

Η τοποθέτηση είναι όλα, η λεπτομέρεια είναι όλα

Πάρτε την επιστήμη και την τεχνολογία ως κινητήρια δύναμη, ζωντανή με την ποιότητα

Ο πελάτης είναι ο Θεός μας, η ποιότητα είναι απαίτηση του Θεού

  • Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd
  • Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd
  • Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd
  • Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd
  • Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες Καλή πηγή νερού. Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις 1 million -2 million Ιδρύθηκε Έτος 2015
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

NINGBO ΚΑΛΉ ΠΗΓΉΣ ΝΕΡΟΎ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ CO. ΣΥΣΚΕΥΏΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ, ΕΠΕ

είναι προσανατολισμένος προς τις εξαγωγές κατασκευαστής της μίνι θερμάστρας βραστού νερού νερού πιό δροσερής, wall-mounted στιγμιαίας, του μπουκαλιού εξαγνιστών νερού, της στάμνας νερού, κ.λπ.

Κίνα Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η επιχείρηση καλύπτει τη περιοχή γης 6000 τετραγωνικών μέτρων. Απολαμβάνει την ευνοϊκή γεωγραφική θέση και την κατάλληλη μεταφορά.  Η επιχείρηση είναι με το διαφορετικό εξοπλισμό προϊόντων και τις διαφορετικές γραμμές προϊόντων.  Είναι ISO9000 επικυρωμένο και επίσης έχει ολοκληρώσει το σύστημα Ε&Α, ποιοτικού ελέγχου, υπηρεσιών πωλήσεων και μεταπωλήσεων, κ.λπ. Τα φίλτρα μέσα στα προϊόντα σύμφωνα με τα πρότυπα 42 NSF.  Έχουμε επίσης το εργαστήριο φίλτρων μας για να εξετάσουμε τη λειτουργία φίλτρων.  Τα φίλτρα μέσα στα προϊόντα μας είναι με την υψηλής θερμοκρασίας απολύμανση, υπερηχητική συγκόλληση, η UV απολύμανση και όλες οι παράμετροι δοκιμής είναι σύμφωνα με το κριτήριο πόσιμου νερού.

Οι στόχοι μας είναι ποιοτικοί μόλυβδοι στην αγορά και οι μόλυβδοι βελτίωσης για να προχωρήσουν, τοποθέτηση είναι όλα, η λεπτομέρεια είναι όλα, παίρνει την επιστήμη και η τεχνολογία δεδομένου ότι η κινητήρια δύναμη, ζωντανή με την ποιότητα, πελάτης είναι ο Θεός μας, ποιότητα είναι απαίτηση του Θεού

 

Κίνα Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Συμφωνούμε με τη «ποιοτική καινοτομία για να κερδίσουμε την αγορά, η διαχείριση καλής πίστης πέταξε το μέλλον.» το αυστηρού και λεπτολόγου εργασίας ύφος φιλοσοφίας, υψηλά οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα, δοκιμάζει το καλύτερό μας για να ενισχύσει τα εσωτερικά υλικά συσκευασίας του πρώτης τάξεως εμπορικού σήματος. Εμείς πρόθυμοι να κάνουμε το φίλο και την ειλικρινή συνεργασία, να δημιουργήσει λαμπρό με σε όλο τον κόσμο!Κίνα Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Ιστορία

 

Έχουμε παράσχει τα προϊόντα μας στους διαφορετικούς πελάτες από τις διαφορετικές χώρες. Ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά, την αυστραλιανή αγορά, κ.λπ.

Υπηρεσία

ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ APPLIACE CO. ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ ΠΗΓΉΣ ΝΕΡΟΎ NINGBO ΚΑΛΉ, ΕΠΕ 

μπορέστε να αναλάβετε την υπηρεσία cOem για το μίνι πιό δροσερό διανομέα νερού μας, τη wall-mounted στιγμιαία θερμάστρα βραστού νερού, κ.λπ. με τους διαφορετικούς τύπους προϊόντων μας για να συναντήσει το requriement των πελατών σε όλο τον κόσμο

 

Κίνα Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Δύναμη: Η δύναμη από την ανταγωνιστικότητα αγοράς, δύναμη απέδειξε να απεικονιστεί στην αγορά, είμαστε παρουσίαση αποδείξεων.

 

Πάθος: Πλούσιο πνεύμα του εμπορικού σήματός μας, το δονούμενο, στερεό ίδρυμα ομάδων, προοπτικές βιομηχανίας, σαφής προγραμματισμός στόχου, το πάθος μας από την περισσότερη αυτοπεποίθηση.

 

Ομάδα: Βυθισμένος στην πράξη για πολλά χρόνια, διεθνής εγχώρια και διεθνής βιομηχανία και επαγγελματικές επαγγελματικών ιδιότητες δεξιοτήτων και, επαγγελματισμός και ισχυρός και δονούμενος.

 

Δυνατότητα: Εξετάστε τη δυνατότητα του πρώτου βήματος σκέφτεται, και η ικανότητα του δεύτερου βήματος της δοκιμής πρόκειται να λειτουργήσει, το τρίτο βήμα είναι το αποτέλεσμα, μας άφησε βαθμιαία επιθεώρηση επιβεβαιώνει.

 

Όραμα: Τα κύρια εμπορικά σήματα στη βιομηχανία είναι μια από τη διαδικασία μας είναι ο στόχος μας για να γίνουν το εμπορικό σήμα από τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες, τους καταναλωτές, το σεβασμό και την αγάπη.

 

Μυαλό: Εκτιμούμε την επιστροφή στο προσωπικό, αποδίδουμε επίσης σημασία στα συμφέροντα των συνεργατών, δίνουμε πάντα προσοχή στα συμφέροντα των καταναλωτών, φροντίζουμε περισσότερο για τη χρήσιμη συμβολή στον κοινωνικό, περιβαλλοντικός.

 

Ελεύθερος χαρακτηρισμός δειγμάτων
Weoffer 12 γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους χρήστες.
Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής
Υιοθετήστε την προηγμένη εξεταστική equipmentand οργάνωση ένα πλήρες & ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, το οποίο εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.
1-7 γρήγορη παράδοση ημερών
Έχουμε τη μαζική παραγωγή και το απόθεμα & έτοιμο στοιχείο, για αυτά τα στοιχεία, προσφέρουμε σε 5-7 ημέρες το γρήγορο χρόνο παράδοσης. Για τη μεγάλη μηχανή και την ειδική απαίτηση, θα σας ανταλλάξουμε ως πελάτη προτεραιότητας και θα παραγάγουμε το φορτίο σας στην πρώτη φορά.

24 υπηρεσία μεταπωλήσεων ωρών

Αποκριμένος χρόνος: επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του χρήστη, εξασφαλίζουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων.
Τηλεφωνική έρευνα: η ομάδα μεταπωλήσεών μας θα τηλεφωνήσει στο χρήστη κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης για να ακολουθήσει τις συνθήκες εργασίας των προϊόντων, και για να ανακαλύψει και να λύσει τα προβλήματα, εάν είναι απαραίτητο.
Παρέχει το cOem: προσαρμόστε τα ταυτόχρονα προϊόντα μας σύμφωνα με την απαίτηση των διανομέων, συμπεριλαμβανομένης της προδιαγραφής, έξω-περίπτωση, λογότυπο των πελατών, βασισμένο στα τρέχοντα προϊόντα μας με τα υπάρχοντα πρότυπα.

Η ομάδα μας

Έχουμε δοκιμάσει την τεχνική ομάδα που πάντα αυστηρά ελέγχουν την ποιότητα των προϊόντων, εστιάζουν στην εμπειρία χρηστών κάθε προϊόντος, μέσω της συνεχούς ενημέρωσης των αυτόματων μηχανημάτων και του εξοπλισμού για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων. Εν τω μεταξύ, η ομάδα Ε&Α μας έχει ανησυχήσει πάντα για τη συνεχή μεταρρύθμιση της τεχνολογίας παραγωγής και της μεταβαλλόμενης ζήτησης στην αγορά, έτσι ώστε πρόοδος με τη The Times και καινοτομεί οι έννοιες σχεδίου τους.

Η κατάρτιση είναι μια σειρά μαθημάτων πυρήνων για όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε τις διάφορες καταρτίσεις να μας βοηθήσουμε για να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να μας αφήσουμε να βρούμε την ομορφιά της ζωής. Θησαυρός ο χρόνος εμείς μαθαίνουμε και μελετάμε από κοινού.

Στην αρχή του κάθε μήνα, θα θέσουμε στους στόχους και στο σύνολό μας τα βραβεία εκ των προτέρων. Εάν οποιαδήποτε ομάδα επιτυγχάνει τους στόχους τους, μπορούν να απολαύσουν τις ανταμοιβές τους που ανήκει μόνο ο νικητής. Ζωηρόχρωμες δραστηριότητες ourdoor. Απολαύστε τη ζωή σας.Κίνα Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1