Υγρό επίπεδο που ανησυχεί τη στιγμιαία βραστού νερού παραγωγή νερού θέρμανσης διανομέων γρήγορη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OEM
Πιστοποίηση: CE,CB, LFGB, SGS
Αριθμό μοντέλου: Gws-122-γ
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο χρώματος cOem ή καφετί στέλνοντας χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Ως συνήθως, κατά τη διάρκεια 20-25 ημερών μόλις επιβεβαιωθεί η διαταγή
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 500pcs ανά ημέρα
Υλικό προϊόντων: Πλαστικό Χρώμα προϊόντων: για να γίνει βασισμένος στην απαίτηση του πελάτη
Λειτουργία προϊόντων: 3 δευτερόλεπτα για να πάρει το βραστό νερό Χρήση προϊόντων: οικογένεια, γραφείο, ξενοδοχείο, κ.λπ.
Συσκευασία προϊόντων: με βάση τα πρότυπα του πελάτη
Υψηλό φως:

μικρός καυτός διανομέας κρύου νερού

,

στιγμιαίος διανομέας θερμαστρών ζεστού νερού

Μικρός στιγμιαίος διανομέας ζεστού νερού χρώματος CHAMPAGNE με τον ευφυή έλεγχο προγράμματος

 

Εισαγωγή προϊόντων:

 

Σας ευχαριστώ για τη χρησιμοποίηση της πολυσύνθετης γρήγορης θερμάστρας νέας γενιάς με τη λειτουργία και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

(1) ποτίστε την παραγωγή μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, βρασμένο νερό χωρίς αναμονή

(2) ευφυής έλεγχος προγράμματος, νερό παραγωγής με την απαραίτητη θερμοκρασία και όγκος, λειτουργία απλουστευμένη.

(3) μοντέρνη και έξοχη εμφάνιση, υψηλή - ποιότητα.

(4) 3 βήματα βράζουν την ξηρά προστασία στη σειρά, τον υγρό συναγερμό επιπέδων, το θερμικό αντιστάτη, και τον έλεγχο θερμοκρασίας.

 

 

Αρχή εργασίας και ροή διαδικασίας

 

Όταν το κουμπί «ζεστού νερού» πιέζεται για πρώτη φορά (πρέπει να υπάρξει νερό στο στοιχείο θέρμανσης), το ηλεκτρικό στοιχείο θέρμανσης μεμβρανών θέρμανσης θα προθερμάνει αρχικά για 2-3 δευτερόλεπτα, και έπειτα την ηλεκτρομαγνητική αντλία αρχίζει, για να αφήσει το βρασμένο νερό με την απαραίτητη θερμοκρασία ύδατος μέσα στο στοιχείο θέρμανσης έξω μέσω της εξόδου, και να παραδώσει το νερό στη διαφανή δεξαμενή νερού στο ηλεκτρικό στοιχείο θέρμανσης μεμβρανών θέρμανσης στο μεταξύ για την παροδική θέρμανση, και απαραίτητο τον εγγύηση όγκο εξόδου παραγωγής. Για τη διαδοχική δεύτερη παραγωγή νερού, καμία ανάγκη να περιμένει!

Υγρό επίπεδο που ανησυχεί τη στιγμιαία βραστού νερού παραγωγή νερού θέρμανσης διανομέων γρήγορη 0

 

1. Τεχνικές παράμετροι και ηλεκτρικές σχηματικές αναπαραστάσεις

1. Εκτιμημένη τάση: 220V~ 2. Εκτιμημένη συχνότητα: 50Hz  
3. Εκτιμημένη δύναμη: 2200W 4. Πηγή νερού: Δημοτικό τρεχούμενο νερό (το καθαρό νερό συστήνεται)
5. Θερμοκρασία περιβάλλοντος: 5℃-38℃ 6. Υγρασία περιβάλλοντος: ≤90%
7. Ικανότητα θέρμανσης νερού: 20L/h (≥90℃)  
8. Κατανάλωση ισχύος: 0.2KW·h/24h  
9. Προστασία ενάντια στη ηλεκτροπληξία: Βαθμός Ι  

10. Τυποποιημένη συμμόρφωση: 

 

 

 Διάγραμμα δομών

Υγρό επίπεδο που ανησυχεί τη στιγμιαία βραστού νερού παραγωγή νερού θέρμανσης διανομέων γρήγορη 1 Αριθ. Όνομα μερών Qty. Αριθ. Όνομα μερών Qty.
           
1 Κιβώτιο νερού 1 15 Αισθητήρας θερμοκρασίας σφαιρών 1
2 Πλέγμα ανοξείδωτου 1 16 Κολπίσκος 3 νερού τρόπος 1
3 Μάσκα εξόδου νερού 1 17 Συσκευή κολπίσκων νερού δεξαμενών νερού 1
4 Λουρίδα περιποίησης ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ 1 18 Κύριος πίνακας κυκλωμάτων ελέγχου 1
5 Υποστήριγμα εξόδου νερού 1 19 Υποστήριγμα λ-μορφής 1
6 Σωλήνας σιλικόνης εξόδου νερού 1 20 Δεξαμενή νερού 2
7 Πίνακας περιποίησης επίδειξης 1 21 Floater 1
8 Μέτωπο - επιτροπή 1 22 Floater ΚΑΠ 1
9 Επιτροπή υγρής επίδειξης κρυστάλλου 1 28 Single-layer κάλυψη 1
10 Στοιχείο θέρμανσης 1      
11 Χειρωνακτικός έλεγχος θερμοκρασίας 1      
12 Βάση 1      
13 Ηλεκτρομαγνητική αντλία 1      
14 Ηλεκτρομαγνητικός σωλήνας εξόδου νερού αντλιών 1      

 

 Λειτουργία και χρήση

Οδηγία λειτουργίας λειτουργίας κουμπιών:

1. Κουμπί «όγκου νερού»:

Κάθε Τύπος στο κουμπί «όγκου νερού» θα προκαλέσει την οθόνη που κυκλοφορεί μεταξύ του μεγάλου, μέσου και μικρού φλυτζανιού (προετοιμασμένο μεγάλο 500ml, μέσο 250ml, μικρό 160ml), έως ότου ολοκληρώνεται η επιλογή, προεπιλογή όπως μικρή.

2. Κουμπί «θερμοκρασίας ύδατος»:

Κάθε Τύπος στο κουμπί «θερμοκρασίας ύδατος» θα προκαλέσει την οθόνη που κυκλοφορεί μεταξύ 99℃, 85℃, 75℃ στην ανώτερη περιοχή επίδειξης θερμοκρασίας LH, το εικονίδιο «Υγρό επίπεδο που ανησυχεί τη στιγμιαία βραστού νερού παραγωγή νερού θέρμανσης διανομέων γρήγορη 2» κατωτέρω θα αλλάξει με την αντίστοιχη θερμοκρασία, έως ότου ολοκληρώνεται η επιλογή. Θερμοκρασία εξόδου νερού προεπιλογής ως 99℃.

3. Κουμπί «ζεστού νερού»:

Πιέστε το κουμπί «ζεστού νερού», νερό εξόδου με τον απαραίτητο όγκο και η θερμοκρασία, αντίστοιχες λάμψεις εικονιδίων όγκου νερού, έως ότου ολοκληρώνεται ένα φλυτζάνι του νερού, σταματά να θερμάνει και έξοδος αυτόματα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, εάν το κουμπί «ζεστού νερού» Τύπου μιά φορά, η θέρμανση και η έξοδος θα σταματήσουν αμέσως. Δεν πρόκειται καλύτερα να πιει τα πρώτα-πρώτα φλυτζάνια κατά τη διάρκεια της πρώτης χρήσης.

4. Κουμπί «κλειδαριών παιδιών»:

Το κουμπί «κλειδαριών παιδιών» Τύπου για 3 δευτερόλεπτα, που δεν μπαίνουν σε κανένα κράτος εξόδου ζεστού νερού, η επίδειξη θα παρουσιάσει το εικονίδιο «Υγρό επίπεδο που ανησυχεί τη στιγμιαία βραστού νερού παραγωγή νερού θέρμανσης διανομέων γρήγορη 3» επιστροφή στη λειτουργία εξόδου ζεστού νερού εάν μόνο να πιέσει το κουμπί «κλειδαριών παιδιών» πάλι για άνω των 3S, και το εικονίδιο «Υγρό επίπεδο που ανησυχεί τη στιγμιαία βραστού νερού παραγωγή νερού θέρμανσης διανομέων γρήγορη 3» στην επίδειξη θα βγεί στο μεταξύ.

5. Κουμπί «κανονικής θερμοκρασίας»:

Πιέστε αυτό το κουμπί, ηλεκτρομαγνητικές εργασίες αντλιών, αλλά το στοιχείο θέρμανσης δεν θα λειτουργήσει, το εικονίδιο «» στην επίδειξη θα λάμψει στο μεταξύ, να ποτίσει την έξοδο θα δώσει το νερό στην κανονική θερμοκρασία, να ποτίσει την έξοδο θα σταματήσει εάν μόνο πιέζοντας αυτό το κουμπί πάλι, το εικονίδιο «» θα βγεί στο μεταξύ.

6. Συναγερμός έλλειψης νερού:

Κατά τη διάρκεια της εξόδου ζεστού νερού, όταν η στάθμη ύδατος στη διαφανή δεξαμενή νερού είναι χαμηλότερη από την ελάχιστη γραμμή κλίμακας, θα κάνει 3 προειδοποιώντας τόνους κατά συνέπεια, το εικονίδιο «Υγρό επίπεδο που ανησυχεί τη στιγμιαία βραστού νερού παραγωγή νερού θέρμανσης διανομέων γρήγορη 5» στην επίδειξη θα σας λάμψει και θα υπενθυμίσει σε έλλειψη νερού, να σταματήσει το ζεστό νερό αυτή τη στιγμή, εργασία κουμπιών «κανονικής θερμοκρασίας» ακόμα κανονικά. Πρέπει μόνο να προσθέσετε το νερό, το σύστημα θα ανακτήσει στο κανονικό κράτος μόλις αυξήσει επάνω η στάθμη ύδατος, άλλες διαδικασίες δεν απαιτούνται.

Χρήση λειτουργίας:

Μετά από την εγκατάσταση και διόρθωση, και την κατανοητή λειτουργία χρήσης κουμπιών, τώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά.

1. Ζεστό νερό: Το φλυτζάνι νερού θέσεων στο παράθυρο νερού πρώτα, με το κέντρο που ευθυγραμμίζεται με την έξοδο νερού, πιέζει έπειτα το κουμπί «θερμοκρασίας ύδατος», επιλέγει τη θερμοκρασία ζεστού νερού σας, κατόπιν πιέζει το κουμπί «όγκου νερού», επιλέγει τον όγκο νερού σας, και πιέζει το κουμπί «ζεστού νερού» επιτέλους, η έξοδος νερού θα δώσει το ζεστό νερό αμέσως, καμία ανάγκη να πιεστεί το κουμπί και να λειτουργήσει, αφότου δίνεται ο απαραίτητος όγκος νερού, αυτό θα σταματήσει και έξοδος νερού αυτόματα. Αναφορά θερμοκρασίας ύδατος: 99℃ για το γράμμα Τ, 85℃ για τον καφέ, 75℃ για το γάλα.

Κατά παραγωγή του πρώτου φλυτζανιού του ζεστού νερού, τη να υπάρξει εξάτμιση για περίπου 1-2 δευτερόλεπτα προσωρινά, αυτό προκαλείται από το πρόγραμμα λογισμικού να προσαρμοστεί με το διαφορετικό περιβάλλον, και είναι κανονική.

2. Κανονικό νερό θερμοκρασίας: Πιέστε το κουμπί «κανονικής θερμοκρασίας» άμεσα το κουμπί, το νερό θα είναι διαθέσιμο αμέσως, εάν το ζεστό νερό δίνεται ακριβώς, το στοιχείο θέρμανσης θα έχει την υπόλοιπη θερμότητα από την οποία η θερμοκρασία ύδατος να είναι υψηλότερη, να πιέσει «κανονικής θερμοκρασίας» πάλι στο κανονικό νερό θερμοκρασίας στάσεων.

3. Εάν όχι στη χρήση για μια σύντομη περίοδο, παρακαλώ ωθήστε τη λειτουργία «κλειδαριών παιδιών».

4. Εάν υπάρχει υπόλοιπο νερό στο κιβώτιο νερού, πάρτε το κιβώτιο νερού έξω και το υπόλοιπο νερό εξάτμισης.

 

Προσοχές

1. Παρακαλώ τοποθετήστε αυτήν την μηχανή στον ξηρό και αερισμένο στερεό και σταθερό πίνακα ή τον πάγκο από το άμεσο φως του ήλιου.

2. Μην καταβρέξτε το νερό και το ρευστό στη γρήγορη θερμάστρα.

3. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε εάν η περιβαλλοντική θερμοκρασία υπερβαίνει τη σειρά χρήσης για να αποφύγει τη ζημία και τον αντίκτυπο στην κανονική χρήση.

4. Μην επιτρέψτε στα παιδιά που λειτουργούν ή που παίζουν.

5. Μην τροποποιήστε το ηλεκτρικό βούλωμα μόνος σου ή μην μακρύντε το καλώδιο τροφοδοσίας της μηχανής.

6. Παρακαλώ βγάλτε το ηλεκτρικό βούλωμα και κόψτε τη δύναμη εάν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στο σπίτι για μια μακρά περίοδο.

7. Είναι απαγορευμένο για να παρεμβάλει ή να βγάλει το ηλεκτρικό βούλωμα για να συνδέσει ή να κόψει τη δύναμη κατά τη διάρκεια της χρήσης.

8. Αυτή η μηχανή είναι ηλεκτρική οικιακή συσκευή με «το βαθμό που Ι» προστασία ενάντια στη ηλεκτροπληξία, χωρίζει την υποδοχή 3 καρφιτσών με αξιόπιστο να στηρίξει πρέπει να χρησιμοποιηθεί, που δεν είναι για τη δημόσια χρήση με άλλες ηλεκτρικές συσκευές, οικιακή ηλεκτρική ενέργεια πρέπει να έχει την ηλεκτρική προστασία διαρροής.

9. Εάν αυτή η μηχανή έχει τις δυσλειτουργίες, όπως η ανώμαλη υγιής ή παράξενη μυρωδιά κ.λπ., παρακαλώ βγάλτε το ηλεκτρικό βούλωμα, και η επαφή με μετά από το τμήμα ή τον κατασκευαστή υπηρεσιών, το έχει που επισκευάζεται από το επαγγελματικό προσωπικό υπηρεσιών, το χαλασμένο καλώδιο τροφοδοσίας πρέπει να αντικατασταθεί από το επαγγελματικό προσωπικό υπηρεσιών για να αποφύγει τους κινδύνους.

10. Πάρτε το φλυτζάνι μακριά έως ότου δεν υπάρχει κανένα νερό που στάζει από την έξοδο νερού για να αποφύγει το ζεμάτισμα.

11. Για να αποφύγει τους κινδύνους λόγω της αναστοιχειοθέτησης λάθους του θερμικού διακόπτη, η συσκευή δεν πρέπει να παρασχεθεί τη δύναμη από την εξωτερική συσκευή διακοπτών, όπως το χρονόμετρο ή σύνδεση με τα τμήματα γενικού σκοπού για ή το κύκλωμα.

 

 

 Μέθοδος συντήρησης και αφαίρεσης των αλάτων

Συντήρηση:

  1. Η διαφανής δεξαμενή νερού αυτής της μηχανής πρέπει να καθαριστεί τακτικά. Για τους λεκέδες ή τις σκόνες στο σώμα, χρησιμοποιήστε το μαλακό υγρό σκούπισμα υφασμάτων λίγο με λίγο απορρυπαντικό μην καθαρίστε με να ψεκάσει το νερό άμεσα, ή σκουπίστε με τους διαλύτες, όπως το οινόπνευμα και η βενζίνη κ.λπ.]

Μέθοδος αφαίρεσης των αλάτων:

  1. Τεθειμένο επιτραπέζιο ξίδι 1.0L με τη συγκέντρωση 8Ο μετά από τη μείωση στη διαφανή δεξαμενή νερού.
  2. Τοποθετήστε ένα εμπορευματοκιβώτιο κάτω από την έξοδο νερού.
  3. Πιέστε το κουμπί «κανονικής θερμοκρασίας», κάνετε 2-3 μικρά φλυτζάνια του κανονικού νερού θερμοκρασίας (πάρτε το μίας χρήσης φλυτζάνι εγγράφου για παράδειγμα) κατόπιν ο επίλεκτος «τρόπος τσαγιού 99℃», κάνει 2-3 μικρά φλυτζάνια του ζεστού νερού. Επαναλάβετε αυτό το βήμα για 2-3 φορές κατόπιν συσκευάστε το υπόλοιπο επιτραπέζιο ξίδι μέσα στη διαφανή δεξαμενή νερού, και γεμίστε τη διαφανή δεξαμενή νερού με το νερό για το κανονικό νερό που λειτουργεί, έως ότου δεν υπάρχει καμία μυρωδιά του ξιδιού, κατόπιν τη διαδικασία καθαρισμού ολοκληρώνεται.
  4. Η συσκευή δεν πρέπει να βυθιστεί στο νερό.

 

1. Ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αριθ. Περιγραφή δυσλειτουργίας Ανάλυση αιτίας Λύση
       
1 Η επίδειξη δεν ανάβει μετά από συνδεμένος στη δύναμη Το κύκλωμα μηχανών δεν είναι ζωντανό Βγάλτε και επαν-βούλωμα στο βούλωμα ή την υποδοχή αλλαγής
2 Κανένας σωστός τρόπος εξόδου νερού κατά τη διάρκεια της πρώτης θέρμανσης Κανένα νερό στο στοιχείο θέρμανσης Το κουμπί «κανονικής θερμοκρασίας» Τύπου πρώτα, σιγουρεύεται ότι υπάρχει νερό στο στοιχείο θέρμανσης
3 Το νερό σταμάτησε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της εξόδου ζεστού νερού Προστασία έλλειψης νερού Συμπληρώστε το νερό, προσπαθήστε πάλι μετά από το floater που αυξάνεται επάνω
4 Ο όγκος νερού δεν είναι ο ίδιος ενώ η ρύθμιση όγκου νερού είναι η ίδια Ο δημοτικός ηλεκτρικός ανεφοδιασμός δεν είναι σταθερός Προσθέστε τη σταθεροποιημένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
5 Τα κουμπιά δεν λειτουργούν Η μηχανή είναι κάτω από τη λειτουργική προστασία Θα είναι πίσω στο κανονικό κράτος αφότου ολοκληρώνεται η τελευταία λειτουργία
6 Επίδειξη «E1» Λάθος του ανιχνευτή θερμοκρασίας κολπίσκων νερού Αντικαταστήστε τον ανιχνευτή θερμοκρασίας κολπίσκων νερού
7 Επίδειξη «E1» Θερμική αποτυχία αντιστατών στοιχείων θέρμανσης Αντικαταστήστε το στοιχείο θέρμανσης
8 Παράξενη μυρωδιά στο νερό εξόδου Παραμονές νερού στη δεξαμενή νερού για πάρα πολύ καιρό Καθαρίστε τη μηχανή

Εάν οι λύσεις ανωτέρω δεν λειτουργούν, μην αποσυνθέστε τη μηχανή μόνος σου, παρακαλώ να έρθετε σε επαφή με των τοπικών εμπόρων μετά από την υπηρεσία ή επικοινωνία υπηρεσιών του κατασκευαστή.

 

Φωτογραφία προϊόντων όπως επόμενη:

 

Υγρό επίπεδο που ανησυχεί τη στιγμιαία βραστού νερού παραγωγή νερού θέρμανσης διανομέων γρήγορη 6

 

 

Λεπτομέρειες επαφών:

 

NINGBO ΚΑΛΉ ΠΗΓΉΣ ΝΕΡΟΎ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ CO. ΣΥΣΚΕΥΏΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ, ΕΠΕ

 

Πρόσωπο επαφών:  Jack Liu

 

Τηλέφωνο επαφών: (86) 13884494576

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:  το jackliu_qingqing@vip.126.com

 

Skype: jackliu06316

 

Wechat: Jackliu8886

Στοιχεία επικοινωνίας
Jack Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : (86) 13884494576

WhatsApp : +(86)13884494576